Ανοιξιάτικα λουλούδια για ανοιξιάτικη διακόσμηση


Για πολλούς η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή. Δέντρα και λουλούδια ανθίζουν, η φύση είναι στα καλύτερά της, η διάθεσή μας αλλάζει.  Αυτοί που λατρεύουν την άνοιξη λατρεύουν και τα λουλούδια της.  Οι παιώνιες ανθίζουν, οι τουλίπες είναι στα καλύτερά τους, η ορτανσία είναι υπέροχη, ο υάκινθος και οι ίριδες φέρνουν την άνοιξη στο σπίτι σας.
Τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών της άνοιξης είναι υπέροχα. Μπορείτε απλά να τα απολαμβάνετε όπου τα συναντάτε ή να διακοσμήσετε τον σπίτι  σας με αυτά και να ανανεώσετε τον χώρο και τη διάθεσή σας.
Εσείς που αγαπάτε τις τουλίπες, απλές λιτές και όμορφες μπορείτε να τις στολίσετε παντού. Σε λευκό
ανθέμιο τουλίπες
ή πολύχρωμες
Τουλίπες με πιο παλ διάθεση.
Και για τους πιο δημιουργικούς συνδυάζουμε ένα ποτιστήρι με τις αγαπημένες μας τουλίπες και δημιουργούμε υπέροχες κατασκευές για τον τοίχο ή την πόρτα μας.
Αν το πάθος σας είναι η παιώνια ήρθε η εποχή για να την απολαύσετε. Η παιώνια είναι ίσως το πιο ρομαντικό λουλούδι για γάμους που γίνονται άνοιξη ή  καλοκαίρι και είναι η ιδανική επιλογή για vintage στυλ. Αν και εσείς αγαπάτε τη vintage διακόσμηση, επιλέξτε παιώνιες σε διάφορα χρώματα και μεταμορφώστε τον χώρο σας.
Παιώνιες σε διάφορους παλ χρωματισμούς
Σε ρομαντικό ροζ σε ιδιαίτερο βάζο από πορσελάνη
Παιώνιες στο κλασικό και διαχρονικό λευκό.
Τι πιο ανοιξιάτικο από την ορτανσία!!! Στολίζει το σπίτι μας και μαγεύει εμάς και τους επισκέπτες μας.  Τα χρώματα της ορτανσίας εξαιρετικά και υπέροχα. Την επιλέγουν όλοι για να διακοσμήσει τις μικρές ή μεγάλες στιγμές τους.
Αέρινο γαλάζιο σε βάζο για το σπίτι.
Κλασικό και σικ λευκό.
Μια εξαιρετική σύνθεση με μπουκετάκια από ορτανσίες σε διάφορα χρώματα. Πιο απλό δεν γίνεται πιο όμορφο δεν υπάρχει.
Λουλούδι της άνοιξης και τα ζουμπούλια. Υπέροχα χρώματα σε έντονες ή παλ αποχρώσεις γεμίζουν τον κήπο ή το βάζο σας.
anthemionflowers ζουμπούλια
Αν αγαπάτε τις ίριδες, ήρθε η εποχή να τις απολαύσετε στο βάζο σας.
Το ιδιαίτερο μπλε της ίριδας συνδυάζεται υπέροχα και  με άλλα λουλούδια ή χρώματα.
Και εσείς που προτιμάτε τις φρέζιες μπορείτε να τις στολίσετε στο σπίτι σας, σε ένα απλό βάζο ή σε κάτι πιο ιδιαίτερο όπως βαμμένα τενεκεδάκια αναψυκτικών.
Αγαπάτε τα λουλούδια και θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας ή να τα χαρίσετε σε φίλους και αγαπημένους. Στο anthemionflowers  όλα τα ανοιξιάτικα λουλούδια σας περιμένουν να τα επιλέξετε.

Σχόλια