Οριεντάλ Λίλιουμ, μοναδικά και εντυπωσιακά!

Κομψά Οριεντάλ λίλιουμ

Οριεντάλ Λίλιουμ, ίσως το πιο εντυπωσιακό λουλούδι που μπορείτε να επιλέξετε για το βάζο σας. Με καταπληκτικά χρώματα, υπέροχο σχήμα και εξαιρετικό μέγεθος κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.
Αυτό όμως που καθιστά τα Οριεντάλ Λίλιουμ ακόμη πιο σημαντικά είναι οι πολλαπλές συμβολικές σημασίες που τους έχουν αποδοθεί.
Καταρχήν διαχρονικά συνδέονται με την θηλυκότητα και την γονιμοποίηση. Κατά την αρχαία Ελλάδα αλλά και την Ρωμαϊκή εποχή για να ευχηθούν στις νύφες βίον ανθοσπαρτον και καλούς απογόνους πρόσφεραν στεφάνια με λίλιουμ.
anthemion flowers
Ταυτόχρονα, τα Οριεντάλ Λίλιουμ εκφράζουν και την αγνότητα. Για αυτό επιλέγονται πολύ συχνά για γαμήλιο στολισμό.
Χάρη στο γλυκό άρωμά τους προσφέροντας ένα μπουκέτο Οριεντάλ Λίλιουμ δηλώνετε ξεκάθαρα την αγάπη σας προς το πρόσωπο αυτό, ενώ χάρη στην ήρεμη και γαλήνια εμφάνισή τους τα Οριεντάλ Λίλιουμ εκφράζουν και συναισθήματα απώλειας ή πένθους
Τα Οριεντάλ Λίλιουμ, διαθέτουν εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων. Από το κλασικό λευκό, το ροζ της ηρεμίας, το εντυπωσιακό κόκκινο, το ανατρεπτικό πορτοκαλί, το απροσδόκητο λιλά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ποικιλίες με ρίγες ή κηλίδες που χαρίζουν ένα δίχρωμο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.
Αλλά και οι επιλογές σε μέγεθος είναι πολλές καθώς τα λουλούδια αυτά μπορούν να έχουν διάμετρο από 7 έως 25 εκατοστά.
Το Οριεντάλ Λίλιουμ είναι ένα λουλούδι που μπορούμε να βρούμε σε όλον τον κόσμο. Σχεδόν κάθε περιοχή, από την Κορέα έως την Σιβηρία, έχει να παρουσιάσει την δική της ποικιλία.
Επιλέξτε Οριεντάλ Λίλιουμ για να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας ή για να στολίσετε το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Οι κρίνοι ακόμη και μόνοι τους, ακόμη και σε μονοχρωμία δεν θα περάσουν ποτέ απαρατήρητοι.
Λευκοί και αριστοκρατικοί για κάθε περίσταση.
Προτιμήστε τους επίσης και σε πορτοκαλί χρώμα. Να θυμάστε ότι όταν επιλέγετε Οριεντάλ Λίλιουμ,  η ποσότητα δεν παίζει κανένα ρόλο. Ακόμη και δύο άνθη συνθέτουν ένα πλούσιο μπουκέτο.
κρινοι ανθεμιο
Τα Οριεντάλ Λίλιουμ συνδυάζονται πολύ όμορφα και με άλλα λουλούδια και χρώματα. Όπως οι κίτρινες κάλλες.
Ή τα ροζ τριαντάφυλλα.
anthemio roses

Εντυπωσιακός είναι και ο συνδυασμός ροζ δίχρωμα Οριεντάλ Λίλιουμ με λευκά τριαντάφυλλα.
Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα βυθίστε έναν λίλιουμ μέσα στο νερό του βάζου σας και από πάνω τοποθετήστε αναμμένο κεράκι. Αν το λουλούδι που θα επιλέξετε έχει έντονο χρώμα το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο δημιουργικό.
Αν ο γάμος σας πλησιάζει και αναζητάτε την ιδανική επιλογή για γαμήλιο στολισμό, τα Οριεντάλ Λίλιουμ είναι μια εξαιρετική πρόταση, είτε για την νυφική σας ανθοδέσμη,
είτε για τον στολισμό και τη διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης.
Όποια και αν είναι η περίσταση που θα επιλέξετε Οριεντάλ Λίλιουμ στο online ανθοπωλείο μας θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία προτάσεων με υπέροχα μπουκέτα για να στολίσετε τον χώρο σας ή για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Σχόλια